#SuntErou Împrumuturi gratuite pentru Eroii noștri din sectorul medical

FORZA lansează un nou proiect menit să sprijine pe cei care sunt astăzi în prima linie în lupta împotriva epidemiei declanșate de COVID-19.

APLICA PENTRU CREDIT

Ce este un împrumut gratuit?

Împrumuturile gratuite sunt împrumuturi cu dobândă 0, fără comisioane, acordate pe un termen de până la 1 lună. Trebuie să rambursați exact aceeași sumă pe care o primiți (dacă împrumutul este rambursat la timp).

Cine este eligibil?

Pentru a sprijini personalul medical care luptă împotriva noului corona virus, FORZA acordă împrumuturi gratuite lucrătorilor din domeniul sănătății, inclusiv:

  • medicilor
  • asistenților medicali
  • tuturor celorlalți angajați ai instituțiilor medicale de la femeia de serviciu pana la persoana de pază
  • angajaților farmaciilor

Dacă aparțineți oricăreia dintre categoriile de mai sus, solicitați acum un credit gratuit.

APLICA PENTRU CREDIT

De ce o facem?

Lucrători medicali sunt cele mai importante inele ale lanțului în lupta împotriva Covid-19. Vrem să le oferim sprijin pentru tot ceea ce fac pentru a ajuta națiunea noastră să supraviețuiască momentului de criză.

.

Despre Forza

Forza Credit este compania de credite online care operează pe întreg teritoriul din Moldova. Ne găsești în Chișinău, Bălți, precum și în multe alte orașe și locații din MD, pentru că ne dorim ca toți cetățenii moldoveni să poată obține un credit rapid. În special, pentru cei care locuiesc în capitala țării, am creat o serie de credite Chișinău, care pot fi accesate cu maximă rapiditate. Poți opta pentru un credit fără certificat de salariu Chișinău dacă aplici online, doar cu buletinul și poți obține banii în maxim 20 de minute.

Pentru că ne dorim ca toți clienții care accesează credite în Chișinău să beneficieze de cele mai bune condiții suntem disponibili nu doar în cadrul rețelei noastre de filiale, ci și în magazinele Darwin. Dacă ai nevoie de credite fără gaj, ne găsești în aceste locații pentru a semna contractul imediat ce ai primit aprobarea pentru solicitarea ta de credit online. Ne numărăm printre cele mai accesibile companii de creditare în Chișinău, iar popularitatea noastră se datorează modului de interacțiune cu clienții. Pur și simplu, dacă ai nevoie de credite rapide Chișinău, noi ți le oferim pe repede înainte!

La Forza Credit poți obține între 1000 și 10000 MDL, fără adeverință de venit și fără gaj, doar completând formularul online sau apelându-ne prin telefon.

Nu ai interacționat cu noi până acum și îți dorești să accesezi unul dintre aceste credite fără gaj Chișinău? Urmează pașii descriși mai sus, optează pentru o sumă de bani și aplică pentru un credit Chișinău doar cu buletinul. Nu uita că dacă ești un client care deja figurează în baza noastră de date pentru că a accesat o ofertă de microfinanțare Chișinău, data următoare când aplici pentru un credit online Chișinău, o să primești banii direct în cont, fără să mai fie nevoie să semnezi în filiala noastră din capitala Moldovei.

 

Ore de lucru

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00

Contactează-ne

Forza
Despre noi? Contactează-ne 078 18 88 18
Împrumut
Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT