Despre noi

Forza este un creditor nebancar online care oferă credite rapide pe termen scurt, tuturor clienților din Molodova.  Am creat un serviciu accesibil de credit rapid online care se potrivește nevoilor tale financiare zilnice pentru a obține bani rapid și convenabil.

Cu produsul nostru - credit rapid fără gaj - poți obține un credit rapid cu o valoare între 1000-10000 MDL pentru o perioadă de până la 12 luni. Serviciile de credit rapid Forza sunt disponibile sub formă de credite rapide Chișinău, Bălți, Cahul și alte orașe.

În mare parte, aplicațiile pentru un credit rapid Forza pot fi confirmate în 20 de minute. Dacă ești un client nou, înainte de a obține banii, va trebui să vizitezi una dintre filialele Forza sau magazinele Darwin (verifică locațiile disponibile aici [link]) pentru a semna contractul. Clienții existenți pot primi bani de îndată ce au primit aprobarea pentru un credit rapid.

În plus, Forza nu are taxe ascunse, pur și simplu folosește calculatorul nostru de credit rapid pentru a determina cât de mult dorești să împrumuți și vei vedea cât va trebui să înapoiezi. Le oferim bani oamenilor atunci când au nevoie de ei - rapid, convenabil și responsabil.

Regulament cadrul de administrare a activitatii

Primul credit
Credit repetat
LEI
1000 LEI
10000 LEI

Selectează termenul

1 luna
ECONOM
2 luni
ECONOM
8 luni
Comision
LEI
Dobânda
%
Data rambursării
19 Oct
Total spre rambursare
LEI
-75% reducere
LEI
 

Ai nevoie de ajutor?

Operatorii noștri sunt gata să te ajute. Sună-ne la numărul nostru în cursul orelor de lucru și îți oferim cu drag suport.

078 18 88 18

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00
Forza
Despre noi Contactează-ne 078 18 88 18
  • Рус / Rom
  • Împrumut
    Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT