Cum pot obține un credit în Moldova?

Formular de înregistrare online
Aplică pentru un credit Moldova în acest moment!

Ai la dispoziție calculatorul de credite, folosește-l pentru a calcula costurile totale ale împrumutului. Apasă pe butonul "Solicită Împrumut" și primește banii foarte rapid.

Procesarea aplicației tale în 20 de minute
Verificarea Aplicației

În numai 20 de minute o să afli răspunsul nostru.

Semnarea Acordului
Semnarea Acordului

După aprobare vino în orice filială Forza sau magazin Darwin pentru a semna contractul de împrumut și pentru a primi banii cu maximă rapiditate.

TERMENII DE FINANȚAREVârsta cuprinsă între 18 și 70 de ani


Carte de identitate sau buletin valabile


Cetățenie și domiciliu în Moldova


Venituri și un loc de muncă stabile


Responsabilitate financiară

De ce Forza?

  • Nu ai nevoie de garanți și garanții
  • Aplici online și primești răspunsul în 20 de minute
  • Totul este 100% transparent
  • Aplici doar pe baza actului de identitate
  • Fără costuri adiționale

Despre Forza

Alături de Forza o să înțelegi de ce este atât de simplu să obții un credit în Moldova. Dacă ai nevoie de un credit rapid, doar cu buletinul, cu aplicare online, fără gaj și fără adeverință de venit, aici este locul ideal de unde poți obține până la 5000 MDL. Indiferent că locuiești în Bălți sau în inima Moldovei, în Chișinău, noi îți oferim șansa de a obține credite Moldova, oriunde ai nevoie. Procedura de solicitare credite Moldova doar cu buletinul este una dintre cele mai simple. Intri pe site-un nostru, îți creezi un cont, utilizezi calculatorul de credite rapide de pe pagina de primire, stabilești care este suma pe care dorești să o împrumuți, în cât timp o poți rambursa, iar noi îți vom comunica instant care sunt costurile totale.

Forza Credit înseamnă 100% transparență, credite fără gaj de top, oriunde în Moldova, fără să ți se solicite altceva în afară de actul de identitate. Noi îți facilităm posibilitatea de a obține între 1000 și 5000 MDL prin intermediul unui credit doar cu buletinul fără adeverință salariu Moldova, dacă te încadrezi în condițiile de finanțare specificate anterior.

Verificarea cererii tale de credit Moldova fără gaj nu durează mai mult de 20 de minute, iar noi răspundem tuturor solicitărilor cu maximă rapiditate. De îndată ce îți este aprobată cererea de credit rapid Moldova, vino în oricare dintre filialele noastre sau la colaboratorii noștri de la Darwin pentru a semna contractul de împrumut.

Ne bucurăm de fiecare dată când constatăm că ai noștri clienți revin pentru noi credite în Moldova fără gaj, pentru că acest lucru înseamnă că au încredere în serviciile noastre.

 

Alege Forza, unul dintre cele mai convenabile, responsabile și accesibile servicii de credite în Moldova, partenerul tău de încredere mereu la dispoziția ta!

Ore de lucru

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00

Contactează-ne

Forza
Despre noi? Contactează-ne 078 18 88 18
Împrumut
Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT