Cum pot obține un credit în Chișinău?

Formular de înregistrare online
Solicită un credit Chișinău chiar acum

Utilizează calculatorul de credite, stabilește suma pe care o împrumuți și pentru cât timp. Apasă "Solicită Împrumut" și ești gata să primești creditul.

Procesarea aplicației tale în 20 de minute
Verificarea Aplicației

Analizăm cererea ta și în 20 de minute o să primești răspunsul.

Semnarea Acordului
Semnarea Acordului

Ai primit aprobare pentru un credit în Chișinău, înseamnă că trebuie să semnezi acordul (la una dintre filialele noastre sau la Darwin) și apoi să-ți încasezi banii.

TERMENII DE FINANȚAREAi între 18-70 de ani


Cetățean al Republicii Moldova


Primești rapid între 1000 și 5000 MDL


Venituri cu caracter de regularitate sau loc de muncă stabil


Act de identitate valabil


Responsabilitate financiară

De ce Forza?

  • Se poate aplica online
  • Ți se răspunde la solicitare în 20 de minute
  • Proces 100% transparent
  • Numai cu actul de identitate
  • Nu sunt costuri suplimentare
  • Nu se cer garanții sau garanți

Despre Forza

Forza Credit este compania de credite online care operează pe întreg teritoriul din Moldova. Ne găsești în Chișinău, Bălți, precum și în multe alte orașe și locații din MD, pentru că ne dorim ca toți cetățenii moldoveni să poată obține un credit rapid. În special, pentru cei care locuiesc în capitala țării, am creat o serie de credite Chișinău, care pot fi accesate cu maximă rapiditate. Poți opta pentru un credit fără certificat de salariu Chișinău dacă aplici online, doar cu buletinul și poți obține banii în maxim 20 de minute.

Pentru că ne dorim ca toți clienții care accesează credite în Chișinău să beneficieze de cele mai bune condiții suntem disponibili nu doar în cadrul rețelei noastre de filiale, ci și în magazinele Darwin. Dacă ai nevoie de credite fără gaj, ne găsești în aceste locații pentru a semna contractul imediat ce ai primit aprobarea pentru solicitarea ta de credit online. Ne numărăm printre cele mai accesibile companii de creditare în Chișinău, iar popularitatea noastră se datorează modului de interacțiune cu clienții. Pur și simplu, dacă ai nevoie de credite rapide Chișinău, noi ți le oferim pe repede înainte!

La Forza Credit poți obține între 1000 și 5000 MDL, fără adeverință de venit și fără gaj, doar completând formularul online sau apelându-ne prin telefon.

Nu ai interacționat cu noi până acum și îți dorești să accesezi unul dintre aceste credite fără gaj Chișinău? Urmează pașii descriși mai sus, optează pentru o sumă de bani și aplică pentru un credit Chișinău doar cu buletinul. Nu uita că dacă ești un client care deja figurează în baza noastră de date pentru că a accesat o ofertă de microfinanțare Chișinău, data următoare când aplici pentru un credit online Chișinău, o să primești banii direct în cont, fără să mai fie nevoie să semnezi în filiala noastră din capitala Moldovei.

 

Aplică chiar acum pentru un credit în Chișinău de la Forza și obține aprobarea în maxim 20 de minute, convenabil, simplu și întotdeauna cu maximul de avantaje!

Ore de lucru

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00

Contactează-ne

Forza
Despre noi? Contactează-ne 078 18 88 18
Împrumut
Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT