Cum să obțin un credit rapid?

Formular de înregistrare online
Solicită acum un credit online

Configurează-ți suma care îți trebuie cu ajutorul calculatorului, apasă butonul "Solicită Împrumut" și apoi completează formularul de aplicare.

Procesarea aplicației tale în 20 de minute
Verificarea Aplicației

Îți analizăm cererea imediat și-ți vom oferi un răspuns în maxim 20 de minute.

Semnarea Acordului
Semnarea Acordului

După aprobarea împrumutului, vino în oricare dintre filialele noastre sau în magazinele Darwin pentru a semna acordul.

TERMENII DE FINANȚAREEtate între 18-70 de ani


Cetățean/Cetățeancă al/a Republicii Moldova


Împrumuturi între 1000 și 5000 MDL


Venituri stabile sau loc de muncă stabil


Carte de identitate validă


Responsabilitate financiară

De ce Forza?

  • Totul se desfășoară online
  • Aprobare în 20 de minute
  • Nu sunt solicitate costuri suplimentare
  • 100% transparență a întregului proces de aplicare
  • Numai pe baza cărții de identitate
  • Nu este nevoie de gaj sau garanți

Despre Forza

Forza Credit este unul dintre cele mai accesibile servicii de credit online din Moldova și la nivel internațional. Creat din dorința de a le oferi oamenilor soluții rapide de credite online doar cu buletinul, Forza este acum una dintre cele mai accesibile modalități de a obține bani cu împrumut.

Dacă ești cetățean din Moldova și ai nevoie de un credit rapid online nebancar, optează pentru oricare dintre modurile de accesare puse la dispoziție și obține aprobarea împrumutului în 20 de minute. Orice credit rapid online pe care ți-l oferim se pliază pe nevoile tale de zi cu zi.

Locuiești în Chișinău sau în orice altă localitate din MD? Ai nevoie de credite rapide, cu banii virați în cont și cu aprobare ultra-rapidă? Aplică acum la Forza Credit și vei obține un credit rapid online fără adeverință de venit cu o valoare cuprinsă între 1000 și 5000 MDL.

Atunci când aplici pentru credite nebancare urgente online trebuie să știi că întreaga procedură este foarte simplă și pe înțelesul tuturor. Dacă ești un client care se află la prima solicitare de împrumut urgent online, pentru a obține banii este nevoie să semnezi acordul în forma scrisă. Mergi la una dintre filialele noastre sau la partenerii noștri de la Darwin pentru a semna acordul pentru un credit iute. Clienții care deja se află la un împrumut online repetat vor primi banii imediat în contul lor bancar.

Atunci când aplici pentru un credit rapid online de la Forza nu trebuie să aștepți mai mult de 20 de minute pentru a obține un răspuns. Îți oferim acces la un credit rapid online fără acte, 100% transparent, fără alte costuri suplimentare decât cele menționate de calculatorul de credite online urgente. Dacă vrei să știi exact care sunt costurile tale, selectează suma pe care dorești să o obții printr-un credit online și perioada de înapoiere a banilor și vei afla imediat care sunt toate costurile.

Cu Forza Credit nu plătești nimic în plus atunci când aplici pentru un credit urgent online și știi mereu cât ai de plată, încă de la început. Dacă vrei să aplici acum pentru un credit rapid online îți punem la dispoziție următoarele modalități de aplicare:

 

Bazează-te pe Forza Credit ori de câte ori ai nevoie de un credit online, fiindcă noi îți oferim împrumuturi în cel mai rapid, responsabil și convenabil mod!

Ore de lucru

Luni-Vineri: 09:00 pînă 18:00
Sâmbăta-Duminică: zile de odihna

Contactează-ne

Forza
Despre noi? Contactează-ne 078 18 88 18
Împrumut
Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT