Cum pot obține un credit doar cu buletinul?

Formular de înregistrare online
Aplică acum pentru un credit cu buletinul

Stabilește-ți suma pe care o dorești cu ajutorul calculatorului, apasă butonul "Solicită Împrumut", completează formularul și creditul doar cu buletinul este gata.

Procesarea aplicației tale în 20 de minute
Revizuirea Aplicației

Aplicația ta este revizuită și în 20 de minute o să primești un răspuns garantat.

Semnarea Acordului
Semnarea Acordului

Creditul cu buletinul ți-a fost aprobat? Mergi într-una dintre filialele noastre sau la partenerii noștri de la Darwin, semnează acordul și încasează-ți banii.

TERMENII DE FINANȚAREAplicantul să aibă între 18-70 de ani


Cetățenie Moldoveană


Poți împrumuta între 1000 și 5000 MDL


Venit stabil sau loc de muncă cu caracter regulat


Carte de identitate în termen și valabilă


Responsabilitate financiară

De ce Forza?

  • Procedură de aplicare online
  • Răspuns garantat în 20 de minute
  • Fără costuri suplimentare
  • 100% transparență
  • Aplici doar cu buletinul
  • Fără gaj sau garanți

Despre Forza

Forza este cel mai accesibil serviciu de credite fără gaj doar cu buletinul care operează în Moldova. De la Chișinău și până la Bălți, dar și în celelalte orașe din MD, acum poți obține un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu în cele mai avantajoase condiții. În plus, acum poți opta pentru un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu la orice oră, fiindcă suntem disponibile online non-stop.

Aplică acum și poți obține prin intermediul unui credit doar cu buletinul până la 5000 MDL. Fără adeverință salariu, fără garanți și fără gaj. Mai mult decât atât, devino un client al Forza Credit, iar la următorul tău credit rapid cu buletinul, banii îți vor fi virați imediat. Cele mai bune credite doar cu buletinul Chișinău sunt aici pentru toți moldovenii care au nevoie de un împrumut între 1000 și 5000 MDL.

Ești la primele tale credite online doar cu buletinul de la Forza? Atunci trebuie să mergi într-una dintre filialele noastre pentru a semna contractul pentru obținerea unuia dintre creditele rapide doar cu buletinul sau la colaboratorii de la Darwin. Imediat ce ai semnat documentele pentru un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu, banii îți vor fi virați în cont.

În plus, perioada de examinare a cererii tale de credit online nu durează mai mult de 20 de minute, apoi vei primi răspunsul nostru. Întreaga procedură de obținere credite online îți oferă acces la toate informațiile despre costurile implicate de împrumut, astfel încât să știi încă de la început cât trebuie să dai la final.

Poți aplica pentru un credit cu buletinul prin telefon (fix sau mobil, pe Skype sau Viber) sau completând formularul de aplicație de pe site-ul nostru. Îl găsești chiar pe pagina principală, unde vei descoperi și calculatorul de credit doar cu buletinul, pentru a-ți calcula toate costurile.

 

Aplică acum și bucură-te de un credit rapid, fără întrebări și cu aprobare rapidă, fiindcă la Forza, obținerea unui credit cu buletinul este simplă și la îndemâna tuturor!

Ore de lucru

Luni-Vineri: 08:00 pînă 20:00
Sâmbăta-Duminică: 09:00 pînă 18:00

Contactează-ne

Forza
Despre noi? Contactează-ne 078 18 88 18
Împrumut
Cum să împrumut? Rambursare FAQ SOLICITĂ ÎMPRUMUT